vineri, 29 octombrie 2010

La mulţi ani Şcoala 2!

După cum reiese şi din antet, şcoala noastră este o bătrânică mai mult decît respectabilă, zilele acestea celebrându-şi a 150-a aniversare. În cele ce urmează vom prezenta pentru cei interesaţi, parte din activitaţile susţinute cot la cot de elevi şi profesori.

Şi pentru că mai întâi suntem români, apoi suntem NOI, apoi suntem şi ECO, avem arborate 3 steaguri: al ţării, al şcolii şi mult aşteptatul steag verde. Să ne ierte Europa, dar n-am mai avut loc şi de steagul ei, ea oricum sufocându-ne zilnic cu atâta grijă şi atenţie.



Dacă miercuri a avut loc deschiderea oficială (adică cea cu oficialităţi, normal),joi la primele ore ale dimineţei, a avut loc deschiderea în aer liber a activităţilor. Nu cred să fi existat vreun insensibil care să nu se simtă mândru şi emoţionat în momentul în care de pe geamurile şcolii au început să curgă baloane, în difuzoare răsuna imnul şcolii iar curtea era plină ochi de copii, părinţi, bunici şi dascăli.


Stau şi îmi imaginez Şcoala ca pe o bunicuţă peste care anii au trecut frumos şi blând, ce stă şi croşetează într-un jilţ, undeva în curte şi ne priveşte de undeva din 1860. Ce mândră ar fi, ce mândră este!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu